Üdvözlöm!
Örülök, hogy az oldalamon jár! A nevem Juhász Roland, és 1981 novemberében láttam meg az első fényt Nyíregyházán. 2007 nyarán lettem szerelmese ennek a szakmának miután megvásároltam az első profi felszerelésemet ami egy Pentax ISTD-L volt. 
Hamar jöttek a bátorító szavak így nem csak a hobbim lett a fotózás, hanem plusz bevételi forrás is.
Természetesen ekkor még csak az alkotási vágy burjánzott bennem, ami a mai napig sem csillapodott és elkezdtem tanulni a szakma minden kisebb-nagyobb témakörét. 2008-ban már üzletszerűen fotóztam rendezvényeken, és egy politikai szervezet hivatalos fotósa lettem Nyíregyházán. Fotóztam egyesületeknek, hivatalos szerveknek és persze magánszemélyeknek egyaránt. Főleg rendezvény, riport és reklámfotósként dolgoztam.
2012 ben Norvégiába költöztem (Oslo), ahol főállás mellett reklámfotósként is dolgoztam, főleg ingatlanok, hotel fotózásban. Itt cseréltem felszerelésemet Nikonra. Jelenleg is Nikon FX, DX és igény esetén analóg vázakkal dolgozok.
2015-ben sikeres vizsgát tettem mint műszaki és reklám fotográfus, a Chromogenic Artsszínvonalas 
képzés keretein  belül.

Mára már számos neves referenciát szereztem, jelenleg is ingázok Magyarország és Skandinávia között. Szakterületem a rendezvény, reklám fotózás és a kreatív modell, portré. Természetesen ezeken belül esküvők, családi, baba fotózások és egyéb populáris területen is tevékenykedem mint fotós. 
Ha bármilyen kérdése van kérem ne hezitáljon kapcsolatba lépni velem!
Üzenet küldéséhez használja az alábbi mezőket! Igyekszem mihamarabb válaszolni.
Küld
Köszönöm! Hamarosan válaszolok!
Back to Top